Дмитро Фірташ підтримав Геннадія Мінаєва

1337965895_1337958245_firtash_minaev1Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро ФІРТАШ і міський голова Геннадій МІНАЄВ мають спільний погляд щодо формування бюджету територіальних громад.

Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ впевнений в тому, що левова частина податків і зборів, що збираються на територіях, мають працювати саме на їх розвиток. Про це він повідомив учасникам розширеної наради Федерації роботодавців України, що відбулася в Сумах 25 травня.

«Досвід європейських країн доводить, що бізнес має бачити результати своєї діяльності, як-то ефективне використання податків та зборів безпосередньо задля розвитку та благоустрою території його дії. Це є певним стимулом для його успішності», – наголосив він. За словами пана Фірташа, на місцях має залишатися до 75 відсотків податків та зборів. У такому випадку соціальне партнерство бізнесу та влади приречене на успіх.

У цьому також впевнений міський голова Геннадій Мінаєв, який теж взяв участь у розширеній нараді. За його словами, він готовий всебічно сприяти роботі голови Ради Федерації роботодавців Дмитру Фірташу в його прагненнях вибудувати справедливу систему формування та розподілу державного бюджету, яка б дозволяла зацікавити і бізнес, і органи місцевої влади діяти на спільний результат щодо розвитку територій.

Нагадаємо, що про свою позицію щодо використання в Україні європейського досвіду формування бюджету територіальних громад міський голова заявляв неодноразово:

За себя и за того парня…

Творити місто разом!

Звіт міського голови за роботу у 2011 році

Звіт міського голови міста за 2011 рік [Video – The SumyNews]

Геннадій Мінаєв: «У держави немає і ніколи не буде коштів на капітальний ремонт приватної власності приватних людей!»

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *