Міський голова звернувся до керівника «ТехНови»

1338412907_1338387922_teploremontМіський голова Геннадій МІНАЄВ надіслав генеральному директору ТОВ «ТехНова» Анатолію ШКРИБЛЯКУ листа щодо можливості фінансування ремонту теплотраси по вул. Покровській.

Міський голова подякував від імені громади за інвестування фінансових ресурсів ТОВ «ТехНова» в тепловий комплекс м. Суми, що є запорукою стабільного теплозабезпечення мешканців міста.

Адже 63,5 млн. грн. прямих інвестицій в модернізацію ТЕЦ, будівництво нових теплотрас, проведення широкомасштабних капітальних ремонтів тепломереж, вкладені компанією за шість років, дозволили мінімізувати пориви на магістральних та локальних тепломережах міста!

«Маю наголосити, що започатковане в 2005 році державно-приватне партнерство між Сумською міською радою та ТОВ «ТехНова» сьогодні є прикладом як ефективного шляху реформування та розвитку житлово-комунального господарства України, так і послідовного впровадження моєї концепції ремонту сумських доріг «З початку труби – потім асфальт», – йдеться у листі.

Торік, за рахунок коштів ТОВ «ТехНова», були замінені ділянки тепломереж по вул. Першотравневій та вул. Покровській, що дозволило місту розпочати капітальний ремонт дорожнього покриття проїжджої частини цих вулиць.

«Але у черговий раз вимушений звернутися до Вас з проханням при складанні перспективних планів роботи вашого підприємства врахувати критичний стан решти ділянок тепломереж по вул. Першотравневій та вул. Покровській, а також тепломереж по вул. Шишкарівській та вул. Федька, що в комплексі забезпечують теплом центральну частину міста та Кіровський мікрорайон», – звертається Геннадій Мінаєв до Анатолія Шкрибляка. – «З іншого боку, ці вулиці є альтернативною внутрішньоміською дорогою з виходом на новий шляхопровід по вул. 20 років Перемоги і потребують негайного відновлення дорожнього покриття».

«Отже, я прошу Вас винайти можливість щодо завершення ремонту ділянки теплотраси по вул. Першотравневій та продовження ремонту ділянки теплотраси по вул. Покровській від вул. Перекопської до вул. Антонова вже в червні-липні 2012 року. Враховуючи сезонність робіт, наполегливо прошу Вас, шановний Анатолію Васильовичу, розглянути це питання терміново», – йдеться у листі.

За попередніми підрахунками ТОВ «Сумитеплоенерго», загальна вартість робіт складатиме 2384956 грн., з них: ділянка тепломережі по вул. Першотравневій – 1442056 грн.; по вул. Покровській – 942040 грн.

«Зі свого боку Сумська міська рада, її виконавчий комітет, я особисто докладатимуть максимум зусиль задля забезпечення стабільних партнерських відносин між містом Суми та ТОВ «ТехНова», – наголошує Геннадій Мінаєв.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *