Про нардепа, перевірку КРУ, міський парк та стратегію розвитку

Про нардепа, перевірку КРУ, міський парк та стратегію розвитку розказав міський голова в ексклюзивному інтерв’ю головному редактору сайту www.sumynews.tv Олександру Хоруженко 24 травня.

Головними тезами інтерв’ю можна вважати наступні:

«Я не вільна людина. Я зобов’язаний громаді, яка обрала мене міським головою на п’ять років», – прокоментував Геннадій Мінаєв інформацію про його наміри балотуватися народним депутатом Верховної Ради України.

«Акт перевірки структурних підрозділів Сумської міської ради КРУ без затримки обов’язково стане публічним документом. Кожне зауваження та порушення, зафіксоване в ньому, буде проаналізоване відповідними службами та публічно обговорене», – наголосив міський голова на запитання щодо ситуації навколо перевірки та резонансної публікацію газети «Панорама»

«Структура міського парку ім. Кожедуба має складатися з суто паркової зони (колишній парк Ліщинських), зони атракціонів та вільного відпочинку, а також спортивної зони», – висловив свою думку щодо концепції розвитку міського парку Геннадій Мінаєв.

«Місто має стратегію свого розвитку. Вона була розроблена у 2007 році. Ми намагалися будувати свою роботу на основі цього документу. На цей час переважна більшість критичних питань знаходиться на стадії вирішення. Потрібно визначатися далі», – охарактеризував міський голова системність роботи виконавчого комітету Сумської міської ради.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *