Полігон для складування твердих побутових відходів працюватиме цілодобово

1275548181_mer_poligon_sМіський голова надав відповідні письмові доручення щодо додаткового фінансування облаштування полігону для складування твердих побутових відходів (ТПВ) з метою забезпечення його цілодобової роботи.

13 травня міський голова Геннадій МІНАЄВ інспектував роботу полігону для складування ТПВ, що побудований на території земель Великобобринської сільської ради Краснопільського району.

Голова міста висловив задоволення станом полігону, що є результатом дотриманням технологій його експлуатації.

“Наступним етапом розвитку стратегічного об’єкту має стати налагодження системи його охорони, шляхом встановлення автоматичного шлагбауму, і забезпечення цілодобового функціонування з метою покращення результативності роботи операторів ринку зі збирання та вивезення ТПВ”, – констатував Геннадій Мінаєв.

Відтак, міський голова сформулював завдання своїм профільним заступникам. Вони стосуються електрифікації, водозабезпечення, додаткового технічного оснащення для ущільнення відходів безпосередньо в котловані та ефективної роботи ветеринарної служби полігону.

* * *

Довідково. Полігон для складання ТПВ розпочав свою роботу в жовтні 2007 року. Сьогодні повністю заповнений перший котлован першої черги об’єкту. Нещодавно прийнятого в експлуатацію другого котловану першої черги Сумам вистачить приблизно на два роки.

Вже розпочаті роботи з будівництва другої черги полігону, що розрахована на чотири роки експлуатації.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *