Звернення до громади міста Суми лідера команди Мінаєва Партії вільних демократів

Шановне товариство!

Min_PhotoРішенням міської виборчої комісії від 23 вересня 2015 року зареєстрований виборчий список кандидатів у депутати Сумської міської ради від Партії вільних демократів.

Партія вільних демократів у Сумах – це команда Геннадія Мінаєва в Сумську міську раду.

Наша мета – підготувати місто до роботи й життя в умовах децентралізації влади і справжнього самоврядування.

Наші завдання:

  1. Дати рівні можливості розвитку всім мікрорайонам міста, у тому числі приватного сектору, шляхом фінансування їхніх локальних проектів.
  2. Скасувати з січня 2016 року щомісячні збори коштів з батьків на потреби шкіл і дитячих садочків. Ремонти, утримання, оснащення, охорона тощо освітянських закладів – за рахунок міського бюджету.
  3. Розпочати з 1-го січня 2016 року харчування учнів шкіл і вихованців дитячих садочків виключно за рахунок міського бюджету.
  4. Закріпити за потребами військовослужбовців статус пріоритету №1.
  5. Запропонувати громаді новий шлях розвитку пасажирського транспорту в місті.
  6. Запровадити високий стандарт відкритого комунікаційного простору в Сумах.
  7. Оновити публічний простір міста, це додасть усім нам щастя.

У нашій Команді 21 кандидат. Якщо не враховувати лідера списку, 50 відсотків – жінки. Я впевнений, що 47,6% жінок у команді Мінаєва – це найвища фактична гендерна квота по всій Україні на цих виборах. 20 кандидатів мають вищу освіту, один її здобуває, навчаючись у сумському виші.

Наші принципи, які ми сповідуємо і відповідно до яких, зокрема, ведемо свою виборчу кампанію, викладені у Доктрині команди Мінаєва Партії вільних демократів.

Програма нашої команди розрахована на 2 роки. Усі її тези обґрунтовані та збалансовані з можливостями міського бюджету.

Єдине, що залишилося – переконати Вас, шановні виборці, прийти 25 жовтня 2015 року на виборчі дільниці. Я знаю, які настрої панують сьогодні в суспільстві. Мені й самому нелегко далося рішення йти на вибори.

Проте зважте, що це вибори місцеві. Вони ніяким чином не вирішують проблеми справедливих пенсій чи контрактної армії, але вони є вирішальними щодо шляху розвитку міста та комфортного проживання його мешканців. На мою думку, це дуже важливо.

У будь-якому разі, у Вас є своя особлива думка щодо розвитку міста. Висловіть її своїм виборчим бюлетенем. Так буде правильно.

Завжди ваш Геннадій Мінаєв

***

Bord_Min_PVD_02

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *