Геннадій Мінаєв починає формувати команду 2017

Bord_01_beliyЗнати та вміти, щоб діяти вільно

Сумська міська політична організація Партії вільних демократів, лідер команди кандидатів в депутати Сумської міської ради Геннадій Мінаєв оголошують набір молоді до Вільної Школи Майбутнього Депутата [ ВШМД ].

Мета – підготувати молодь до депутатської роботи в Сумській міський раді в форматі «Команда Геннадія Мінаєва – 2017»

Завдання – ознайомити з правовими засадами роботи депутата органу місцевого самоврядування, навчити працювати на округах в системі депутатських запитів і звернень, готувати проекти рішень, писати бюджетні програми, працювати в постійних депутатських комісіях.

База реалізації завдань – виборчі округи №№ 6, 8, 11, 12, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 26, 27, 28, 31, 32, 33, 34, 38, 40, 41, 42 міста Суми, Сумська міська рада.

Межі округів наведені тут.

Термін реалізації завдань – з січня 2016 року по серпень 2017 року.

Цільова аудиторія – сумчани до 35 років, які мають бажання протягом найближчих 7 років працювати на громаду міста Суми.

Навчальна програма складатиметься з теоретичних занять та практикумів безпосередньо на виборчих округах, в депутатських комісіях, пленарних засіданнях Сумської міської ради.

За підсумками трьох місяців занять успішні слухачі ВШМД отримають статус помічників депутата Сумської міської ради Геннадія Мінаєва.

За підсумками повного курсу слухачам будуть запропоновані тестові завдання. Рівень успішності слухачів буде підтверджений Дипломом або Сертифікатом ВШМД.

Надіслати заявку до ВШМД можна з 5 жовтня до 20 листопада 2015 року на електронну поштову скриньку sumy.pvd@gmail.com у вільній формі українською мовою.

До заявки додати резюме: повні контактні дані, автобіографію, фотографії [ різні ], оповідання про себе у вільній формі [ участь у проектах, досягнення, невдачі, знання іноземних мов, добрі та шкідливі звички, хобі, і взагалі про сенс свого життя ], сфера діяльності, яка цікавить більшою мірою, пропозиції щодо її реформування.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *