Віра, як з’ясувалося, помирає після надії…

Блог_Топ_ФотоДоброго дня сумському інтернет-співтовариству і не лише 🙂

30 серпня цього року, коли Президент України Віктор Федорович Янукович давав інтерв’ю загальноукраїнським телеканалам, я звернув увагу на його дуже важливу тезу: «2014-й рік буде перший рік, коли ми почнемо відновлювати міські дороги!»

Це відмітили тоді більшість інформаційних ресурсів (ЗМІ) України, зокрема на сайті «Українська (нині Європейська) правда» з’явилася публікація: «Янукович про дороги: не б’єте, і за те спасибі».

Тоді на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук я написав:

«Звертаю увагу – МІСЬКІ дороги.

Суми: треба по 200 млн. грн. на рік протягом 10 років, я так вважаю. Але навіть за 400 (два роки: 2014-2015) міські дороги (і тротуари, до речі) можуть мати зовсім інший стан!

Дуже хотілось би вірити. Бо віра, як з’ясувалося, помирає після надії… 🙂

Мін.

P.S. Вул. Баумана, вул. Лінійна та вул. Першотравнева такими як пр. Курський у тому місці, що на фотографії, у цьому році точно не будуть. На жаль. Прошу вибачення.»

Блог_Фото_Big

Вчора Президент України давав таке ж інтерв’ю тим же журналістам тих же загальноукраїнським телеканалам у тому же форматі. В основному воно було присвячено проблемам євроінтеграційного курсу нашої державі, але я знову звернув увагу на його тезу про дороги:

Це навіть відображено на офіційному сайті Президента: «Глава держави: Наступного року в Україні розпочнеться будівництво місцевих доріг».

Продублюю і тут, це важливо:

«У 2014 році в Україні розпочнеться реалізація програми будівництва місцевих доріг, наголошує Президент України Віктор Янукович.

«Ми налаштовані на те, щоб зробити дуже серйозний крок – почати будувати місцеві дороги», – сказав Глава держави в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.

«Сьогодні люди не стільки хочуть мати магістралі, скільки хочуть мати нормальні дороги в містах. Я за те, щоб ми 2014 рік присвятили цьому питанню», – зазначив Віктор Янукович.

Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Савіку Шустеру («Шустер LIVE», телеканал «Інтер»), Олександру Ткаченку («Студія 1+1»), Андрію Куликову (телеканал ICTV), Ларисі Губіній («5 канал») та Олегу Панюті (телеканал «Україна»).»

Як це буде? Нікому поки що не відомо. Але повторю свій серпневий настрій: «Дуже хотілось би вірити. Бо віра, як з’ясувалося, помирає після надії… 🙂».

З повагою, Мін.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *