Івженко Ганна Іванівна

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 9)

PRO_2702Історія людини починає писатися швидким почерком дитячого лікаря. Дай Боже, щоб у кожній родині це була історія щастя.

У житті педіатра Ганни Іванівни ІВЖЕНКО не одна сотня таких щасливих історій і свій шлях у професії. Від сільського дитячого лікаря до головного Айболита міста Суми, що живе в провулку з теплою назвою «Березовий». Потім були керівні управлінські посади, але очі пані Ганни говорять, що вона Дитячий Лікар, і це в її житті головне.

Звідси і впевненість у тому, що немає вищої мети за життя і здоров’я дитини. Своє депутатство вона присвятить тому, щоб у місті запрацювали реформаторські починання Міністерства охорони здоров’я і принесли родинам надію, що діти для нашої держави і міста є пріоритетом номер один.

У розмові зі мною вона говорила про те, що складна економічна ситуація в країні негативно відбивається на спроможності родин забезпечити якісне і своєчасне харчування дітей. У школах і садочках, виключно за рахунок міського бюджету, потрібно забезпечити вітамінізоване харчування дітей, посилити харчування дітей у лікарнях.

Наша команда у Сумській міські раді виборе прийняття рішення про безкоштовне харчування дітей у комунальних закладах уже з 1 січня 2016 року. Це наш пріоритет. І це під силу міському бюджету.

Мені приємно і почесно представити Вам, шановні виборці, Ганну Іванівну Івженко як члена моєї команди від Партії вільних демократів.

Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Івженко Ганна Іванівна народилася 08 січня 1956 року в с. Чернеча Слобода Буринського району Сумської області. Громадянка України.

З вересня 1963 по червень 1973 році навчалась в Чернечослобідській середній школі і здобула повну загальну середню освіту.

У 1973 році вступила до Харківського медичного інституту, який закінчила в 1979 році та здобула вищу освіту за спеціальністю «Педіатрія».

З 1980 року по 1984 рік працювала на посаді дільничного лікаря-педіатра Чернечослобідської сільської дільничної лікарні.

З 1988 року по 1990 рік працювала лікарем відділення швидкої допомоги Конотопської центральної районної лікарні.

З 1990 року по 1993 рік працювала лікарем-педіатром Сумської школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

З лютого 1993 року до жовтня 2002 рік працювала на посаді завідувачки педіатричного відділення №4 дитячої поліклініки №1 Сумської міської дитячої лікарні.

З 2002 року до 2005 року працювала міським педіатром м. Суми

З 2005 року до 2009 року працювала заступником начальника управління охорони здоров’я Сумської міської ради.

З 10 лютого 2009 року і по теперішній час працюю заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності комунальної установи «Сумська міська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» Сумської міської ради.

Розлучена, маю доньку 1984 року народження.

Проживаю у м. Сумах.

Безпартійна.

Представницького мандата не маю.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 9 – Ивженко А.И. (7180 избирателей)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *