Сімоненко Наталія Анатоліївна

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 36)

PRO_2922Наталія Анатоліївна СІМОНЕНКО не любить непрофесіоналів на керівних посадах. І я не люблю. Вважаю, що від їхньої діяльності суцільні збитки підприємствам, містам, державі й людям. Потім хтось повинен усе це виправити, переробити, налаштувати. Це втрачений час, фінансові ресурси, нерви і сили. Якісна фундаментальна освіта є першою ознакою успішного керівника.

Пані Наталія з відзнакою закінчила і Сумський сільськогосподарський технікум, і Сумський національний аграрний університет. Спеціалізується на правовому забезпеченні підприємств. Більше десяти років працювала головним спеціалістом – юрисконсультом Сумського районного відділу Пенсійного фонду України, потім – головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області. Останні п’ять років вона провідний юрисконсульт Дочірнього підприємства «Завод обважнених бурильних та ведучих труб».

З першого слова пані Наталія приваблює співрозмовника професійним мовленням, чітким викладенням позиції, відповідальним ставленням і впевненістю.

Хіммістечку, де вона живе, не вистачає саме професійного і чіткого підходу до комплексного відродження одного з найстаріших житлових мікрорайонів міста. Наталія Анатоліївна доводить, що децентралізація влади в державі повинна привести до децентралізації бюджетів на місцях. Громади мікрорайонів повинні отримати право представляти проекти їхнього розвитку, і отримувати кошти на реалізацію своїх локальних ідей. Це й стане підвалинами справжнього самоврядування.

Наталія Анатоліївна Сімоненко є головою Сумської міської організації Партії вільних демократів і членом нашої команди. Я радо її вітаю і повністю впевнений у її можливостях.

Дякую за довіру і сподіваюся на Вашу підтримку.

Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Сімоненко Наталія Анатоліївна, народилась 24 грудня 1975 року у м. Суми, громадянка України.

З вересня 1983 по червень 1993 навчалась у загальноосвітніх школах м. Суми №№ 11, 17, 15 і здобула повну загальну середню освіту.

У 1993 році вступила до Сумського сільськогосподарського технікуму, який закінчила у 1996 році та здобула базову вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства», кваліфікація технік-економіст по правовому забезпеченню АПК.

У 1996 році вступила на третій курс Сумського державного аграрного університету, який закінчила у 1999 році та здобула повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій», спеціалізація «Організація правового забезпечення підприємств АПК», кваліфікація економіст – організатор.

З 1999 року по серпень 2010 року працювала головним спеціалістом – юрисконсультом спочатку Сумського районного відділу Пенсійного фонду України, потім – головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області.

З серпня 2010 року по теперішній час працюю провідним юрисконсультом Дочірнього підприємства «Завод обважнених бурильних та ведучих труб».

Під час роботи в органах Пенсійного фонду України обиралась заступником голови, головою первинних профспілкових організацій.

З липня 2015 року є членом Партії вільних демократів.

Розлучена, маю сина 1994 року народження.

Проживаю у м. Сумах.

Представницького мандата не маю.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 36 – Симоненко Н.А. (6467 избирателей)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *