Суми! Місто з Вільним характером!

Борд_03_06_InternetДрузі! Сумчани!

Завтра ми відзначаємо ювілей нашого міста Суми.

Історія зробила коло. І знову, як 360 років тому, слобідський полковник Гарасим Кондратьєв і ми – сумчани – його славетні нащадки, стали форпостом Слобожанщини, України, а відтепер – Європи!

Ми незламні! Наша сила в мудрості Дикого Поля, у вільному характері козацьких старшин і отаманів, які побудували першу фортецю, здобули Сумам славу колиски слобідського козацтва, поборолися за гетьманську булаву.

Наша сила в розумі та мужності наших батьків, дідів, прадідів, які вдостоювали та будували Суми для нас. Наша сила в наших дітях – в їхньому вільному європейському виборі. Наша сила в патріотизмі наших воїнів, їхній безмежній любові до України!

Уся ця Велика Вільна Сила розпочинає нову історію Вільного Міста Суми. Бути східним форпостом України – місія Вільного Міста Суми! Стати східним форпостом України – стратегія Вільного Міста Суми! Зберегти Вільний характер і Незламний дух – наше з Вами завдання, друзі!

Я вітаю Вас зі святом і бажаю кожному з Вас впевненості, віри, козацького здоров’я, сили духу. Зичу миру та добробуту Вашим родинам, Божого благословення Вам і Вашим дітям.

Ваш Вільний Демократ, Ірина Дяденко.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *