Сокура Валерій Петрович

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 15)

PRO_2827Валерій Петрович СОКУРА, батько мого друга, колеги, соратника, світлої людини Андрія Сокури, який пішов від нас, залишивши у спадок місту програму доступного міського Wі-Fі, автоматизоване діловодство Сумської міської ради, прямі трансляції засідань ради і виконавчого комітету, найкращий в Україні сайт місцевої ради. Усі інформаційні інновації, про які сьогодні з такою помпою говорить нинішня влада, – інтелектуальний скарб Андрія Сокури. Це правда. Я зобов’язаний про це сказати.

Валерію Петровичу сьогодні дуже боляче, але він не має права залишити справу сина. Усі, хто його знає в один голос говорять про те, що це сильна, віддана, порядна людина. Сьогодні він пенсіонер, йому 65 років. Але все його професійне життя пов’язане із заводом електронних мікроскопів. Має дві вищі освіти технічної та економічної спеціалізації.

Сім’я, онуки, люди, громадська діяльність – це його теперішнє життя. Він депутат Сумської міської ради.

А ще він філософ. Його позитивне світосприйняття лікує людські душі. І досі вболіває за долю «СЕЛМІ». На цьому підприємстві працювали інтелектуальні люди, яких знав увесь світ.

Валерій Петрович Сокура іде до Сумської міської ради разом зі мною від Партії вільних демократів, щоб його колеги-заводчани, їхні родини, діти, увесь мікрорайон відчули увагу та турботу місцевої влади. Шановні виборці, у вас буде своя надійна людина у владі.

Я дякую Валерію Петровичу, що він зі мною. Сподіваюся і на Вашу підтримку.

Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Сокура Валерій Петрович, народився 28 червня 1950 року в м. Тростянець, Сумської області, в родині службовця.

Громадянин України.

Батько: Сокура П.П. – помер у 1976 році; мати: Сокура О.Ф. – померла в 1998 році.

У 1957 році пішов до Тростянецької середньої школи № 4, яку і закінчив у 1967 році. В цьому ж році склав іспити до Сумського філіалу Харківського політехнічному інституту, який і закінчив у 1972 році. Активно займався спортом.

Одружився у 1972 році. Маю дітей і онуків.

Економічну освіту отримав у Харківському інженерно-економічному інституті.

Самостійно вивчав медицину, філософію, психологію, релігії.

Свою трудову діяльність розпочав у 1972 році на заводі електронних мікроскопів інженером-конструктором, інженером-технологом, майстром, старшим майстром, начальником планово – диспетчерського бюро, виконував обов’язки заступника і начальника механічного цеху, заступника голови профспілкового комітету ВО «Електрон». Далі був секретарем обласного комітету профспілки, начальником підвідділу управління економіки облвиконкому.

З 1993 року займався бізнесом у якості директора власної фірми, директором Центру економічних та правових проблем, директором ринку «Кооператор», займався підготовчими курсами.

З липня 2010 року – пенсіонер.

Депутат Сумської міської ради VI скликання.

Член Партії вільних демократів.

Мешкаю: м. Суми.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 15 – Сокура В.П. (6742 избирателя)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *