Платонова Ольга Олександрівна

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 2)

PRO_2787Усі щасливі історії розпочинаються 1-го вересня. Ольга Олександрівна ПЛАТОНОВА отримала від батьків чудовий подарунок – цей щасливий День народження. Звідси і щира її усмішка, відкритість, доброзичливість, просто людяність. Роби добро і Всесвіт ніколи не повернеться до тебе спиною. Так вона й діє. Ольга – волонтер. Її прагнення зрозумілі та чесні: небайдужі люди, чесна влада,  належна якість життя сумчан.

Ольга Олександрівна налаштована рішуче і готова до активних дій. Вона переконана, що зміни локального рівня зумовлять глобальні зміни в країні. Бібліотечна робота тримає Ольгу Платонову в гарному інформаційному тонусі. Кожного дня вона спілкується з людьми, бо працює в найстарішій міській бібліотеці, що на вулиці Чехова, поруч із домом-музеєм Антона Павловича.

Для її мікрорайону важливими питаннями є організація велосипедних доріжок, спортивних майданчиків, ремонт тротуарів, внутрішніх доріг, освітлення вулиць і, безумовно, транспортне сполучення.

Її життєвої енергії вистачить, щоб мікрорайон, де вона живе і працює, гідно розвивався.

Я вітаю Ольгу Олександрівну Платонову у своїй команді від Партії вільних демократів. У неї все вийде.

Сподіваюся на Вашу довіру.

Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Платонова Ольга Олександрівна, народилась 1 вересня 1990 року у м. Суми, громадянка України.

З вересня 1997 по червень 2005 року навчалась у загальноосвітній школі м. Суми №19 і здобула базову загальну середню освіту.

У 2005 році вступила до Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянького, яке закінчила у 2008 році та здобула середню спеціальну освіту за спеціальністю «Бібліотечна справа».

У 2008 році вступила на третій курс Сумської філії Київського національного університету культури і мистецтв заочної форми, який закінчила у 2011 році та здобула повну вищу освіту за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність», здобула кваліфікацію документознавця – менеджера органів державної влади та управління.

3 2008 року і по теперішній час працюю бібліотекарем Сумської міської централізованої бібліотечної системи, бібліотеки-філії №5.

Розлучена, маю доньку 2012 року народження.

Проживаю у м. Суми.

Позапартійна.

Представницького мандата не маю.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 2 – Платонова О.А. (5697 избирателей)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *