Передвиборчий «розпил» міського бюджету!

Топ_За_РаспилШановні сумчани, виборці.

Ця нонєшня «прозора» та «відкрита» сумська міська влада готує рішення про «дерибан» перевиконання доходної частини бюджету у розмірі 83 млн. грн. !!!

На сайті Сумської міської ради [ СМР ] 6 жовтня 2015 року оприлюднений проект рішення СМР «Про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2015 рік».

01_Проект_Розпил_бьют

На 1 жовтня 2015 року перевиконання доходної частини загального фонду міського бюджету складає майже 83 млн. грн., якщо точно 82.652.942,07 грн.

02_Перевиконання_Розпил_бьют

Вони хочуть провести сесію СМР у жовтні 2015 року і ще в цій каденції депутатів СМР прийняти рішення про розподіл цього перевиконання на нікому в громаді не потрібні видатки, без будь-якого громадського обговорення, навіть без депутатської бюджетної дискусії, не зважаючи на те, що згідно вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» прийняття цього рішення раніше 3 листопада 2015 року – незаконно!

До речі, бюджет розвитку міста Суми складає вже 285 млн. грн., якщо точно 285.245.532,50 грн.

03_БР_Розпил_бьют

Плюс перевиконання. Тому бюджетну гістограму, яку я навожу у якості прикладу першого кроку децентралізації треба вже переробляти.

04_БР_Розпил_бьют

220 + 15 [ 385 – 270 ]+ 83 = 318 млн. грн. Плюс 318 мільйонів до бюджету розвитку міста останніх двох «мінаєвських» років!

05_БР_Розпил_бьют

І це ще не фініш, по року буде приблизно плюс 345 млн. грн. !!!

Ніякої заслуги в цьому нонєшніх кєрманычєй міста немає. По-перше, це кошти платників податків міста Суми. По-друге, це заслуга Міністра фінансів України Наталії Яресько, спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана та на 1/226 народного депутата України від міста Суми Олега Медуниці. Це перший крок бюджетної децентралізації.

Але вони – бьютівці та інші їх сателіти – хочуть вкрасти ці гроші у громади, забрати їх у сумських родин, щоб і в наступному році батьки сплачували кошті на утримання і ремонт шкіл та дитячих садочків!

Ми цього не допустимо!

Вже нова каденція депутатів СМР буде обговорювати з громадою використання перевиконання бюджету 2015 року та вільних залишків за підсумками цього року при розгляді бюджетних питань!

З повагою до громади міста Суми,
Геннадій Мінаєв.

***

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *