Ковальов Богдан Леонідович

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 35)

PRO_4097Кандидат економічних наук, викладач кафедри економіки та бізнес-адміністрування Сумського державного університету Богдан Леонідович КОВАЛЬОВ справжній командний гравець. Студентська команда КВК СумДУ «Тіке_Тіхо», в якій він грав за часів студентства, була першою учасницею Вищої ліги КВК України. Це, до слова, про результативність командної гри.

Сьогодні, разом з викладацькою роботою, він витримує навантаження громадською діяльністю голови профспілкового бюро факультету економіки та менеджменту, першого заступника голови профспілкової організації СумДУ.

У житті для Богдана Леонідовича важливим є все: сім’я, робота, друзі, проекти. Він справді щиро любить Суми. Тут у нього народилася донька з незвичайним ім’ям Кіра. Працювати на розвиток міста, проектувати цей розвиток – вважає почесною довірою.

Богдан Ковальов вважає, що міські тротуари промовисто свідчать про повагу влади міста до містян-пішоходів. Сумчани мають ходити пішки із задоволенням, з радістю. Наші діти – найперші пішоходи. Ходити пішки – для них це розвиток і здоров’я. Для людей похилого віку піші прогулянки – це задоволення від життя і спілкування, якого іноді не вистачає. Молоді мами з колясками на чистому тротуарі – це ознака взаємної любові міста і його жителів. Такі моменти справді надихають.

Скажу, що сьогодні міському бюджету під силу такі масштабні проекти, як реконструкція протягом двох років усіх міських тротуарів.

Мені приємно вітати в моїй команді від Партії вільних демократів Богдана Леонідовича Ковальова. Ми пропонуватимемо депутатському корпусу реалізацію проекту повного ремонту міських тротуарів протягом двох років.

Дякую за довіру.

Ваш Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ковальов Богдан Леонідович, народився 8 березня 1986 р. у місті Суми. Громадянин України.

З 1992 р. по 2003 р. навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 міста Шостки.

У 2003 р. вступив до Сумського державного університету (СумДУ), який закінчив у 2008 р. та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Інформаційні технології проектування», освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст».

У 2008-2011 рр. навчався в аспірантурі СумДУ, захистив кандидатську дисертацію та здобув ступінь кандидата економічних наук (2012 р.).

З жовтня 2011 р. по теперішній час працюю в СумДУ на посаді старшого викладача кафедри економіки та бізнес-адміністрування.

У 2010-2014 рр. виконував обов’язки заступника декана факультету економіки та менеджменту (ФЕМ) СумДУ з виховної роботи у гуртожитку.

З жовтня 2011 р. – голова профбюро ФЕМ, а з січня 2015 р. – перший заступник голови профспілкової організації СумДУ.

Безпартійний.

Одружений на Ковальовій Катерині Валеріївні (1989 р.н.). Маю доньку Ковальову Кіру Богданівну (2013 р.н.).

Проживаю у м. Суми.

Представницького мандата не маю.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 35 – Ковалев Б.Л. (6366 избирателей)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *