Бугрій Станіслав Володимирович

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 13).

PRO_2618Станіслав Володимирович БУГРІЙ – справжній козак, для якого немає нічого важливішого за мир у країні, безпеку родини, здоров’я дітей.

Кандидат педагогічних наук, викладач кафедри фізичного виховання Сумського національного аграрного університету. Йому 28 років, і головним своїм завданням він вважає створення оздоровчого центру для дітей. Станіславу, як майстру спорту з вільної боротьби, прикро констатувати, що «козацьке здоров’я»  все більше стає мрією, а не дійсністю. Ваш кандидат упевнений, що дитячий спорт не має бути розкішшю. Культура щоденного спорту – це те, з чого розпочнеться відродження здорової нації.

Для Станіслава Бугрія очевидно, що суспільству вигідніше інвестувати гроші в здоров’я дітей, ніж витрачати на лікарняні листи батьків і койко-місця в лікарнях.  Упевнений, що кожен з Вас, шановні сумчани, його в цьому підтримає.

Наша команда за розвиток безплатних дитячих спортивних комплексів, навіть у найвіддаленіших куточках міста. Сучасним викликам може протистояти лише здорова нація. Морально й фізично сильна.

Отже, вважаю за доцільне запропонувати сумчанам кандидатуру Станіслава Володимировича Бугрія від Партії вільних демократів як члена моєї команди.

Дякую за довіру.

Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Бугрій Станіслав Володимирович, народився 20 липня 1987 року у смт. Жовтневе, Білопільського району, Сумської області. Громадянин України.

З вересня 1994 по червень 2001 року навчався у загальноосвітній школі №25 міста Суми.

З вересня 2001 по червень 2004 року навчався в обласному багатопрофільному ліцеї і здобув повну загальну середню освіту.

У 2004 році вступив до інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету (СДПУ) ім. А.С. Макаренка.

У 2008 році отримав диплом спеціаліста з відзнакою і здобув кваліфікацію викладача фізичного виховання та тренера з вільної боротьби.

У 2009 році отримав повну вищу освіту та здобув кваліфікацію магістра з відзнакою за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт».

З 2009 по 2012 року навчався в аспірантурі СДПУ ім. А. С. Макаренка.

З 2013 року по теперішній час працюю на посаді старшого викладача кафедри фізичного виховання Сумського національного аграрного університету.

У травні 2014 року захистив дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата педагогічних наук за спеціальністю загальна педагогіка та історія педагогіки.

Майстер спорту України з вільної боротьби.

Безпартійний.

Одружений, виховую сина 2014 року народження.

Проживаю у м. Суми.

Представницького мандата не маю.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 13 – Бугрий С.В. (5565 избирателей)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *