Борисов Михайло Анатолійович

Я розповім Вам історію Вашого кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по виборчому округу № 24.

PRO_4124Історія сумчанина Михайла Анатолійовича БОРИСОВА це історія професійного успіху.

Вісімнадцятирічним апаратником-слюсарем він прийшов на «Сумихімпром», і сьогодні, у 36 років, – начальник цеху цього підприємства! Має вищу освіту. Вірна та віддана справі людина. Надійна. Так про нього говорять колеги. Так він живе.

У нього три донечки! По-доброму заздрю, він щасливий чоловік! Працювати, піклуватися і розвиватися – його життєві пріоритети. Любові цієї щирої людини вистачить і родині, і Вам, його виборцям. Я впевнений в цьому.

У розмові зі мною він ствердив, що особливо його непокоять два питання. На власному досвіді він знає про всі труднощі багатодітних родин, людей з обмеженими можливостями, сиріт. Пане Михайло впевнений, що здатен їх захистити. Також його обурює брутальне та нахабне ставлення ЖЕКів до людей, неякісні послуги, теперішній хаос у цій сфері в місті.

Михайло Анатолійович колективний гравець, і впевнений, що систему управління країною, містом, окремим будинком має змінювати команда однодумців.

Він знайшов свою команду та іде в депутати Сумської міської ради від Партії вільних демократів разом зі мною.

Я дякую пану Михайлу за цю честь.

Ваш Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Борисов Михайло Анатолійович, народився 26 вересня 1979 року у м. Суми, громадянин України.

З вересня 1985 по травень 1994 року навчався в школі № 17 м. Суми.

В 1994-1997 роках навчання в СПТУ-1, отримав спеціальність апаратник-слюсар КВПтаА в хімічних виробництвах.

Працювати почав з настанням 18-ти річного віку з вересня 1997 року на ПАТ «Сумихімпром», спочатку залізничний цех (вантажник), потім апаратником 4-5 розряду в ОЦДТ.

В 2001-му році вступив та розпочав навчання в Національному технічному університеті «Харківському політехнічному інституті» (НТУ «ХПІ»), м. Харків, за спеціальністю «Хімічна технологія високомолекулярних сполук» та здобув повну вищу освіту та кваліфікацію інженера-хіміка в 2007-му році.

Безперервно працював на підприємстві ПАТ «Сумихімпром», поступово пройшов шлях від майстра зміни ОЦДТ (з 2003-го року), до начальника цеху гранульованого суперфосфату (з 2013 року), де і працюю до теперішнього часу.

Сім’я: дружина Олена, працює зі мною на ПАТ «Сумихімпром», доньки – Альона (2001 р.н.), Крістіна (2007 р.н.), Снєжана (2013 р.н.).

Позапартійний.

Представницького мандата не маю.

Проживаю у м. Суми.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 24 – Борисов М.А. (4469 избирателей)» на Яндекс.Картах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *