Андрухова Ірина Михайлівна

Представляю Вам кандидата у депутати Сумської МІСЬКОЇ ради по Вашому виборчому округу (№ 7)

PRO_2591Ірина Михайлівна АНДРУХОВА ще досить молода людина, але останній рік, коли її чоловік Дмитро захищав нашу країну в зоні АТО, додав їй відваги та мудрості, якої вистачить не на один десяток років.

Ірина має вищу освіту і працює в бібліотеці №17. Опікується людьми з обмеженими можливостями, допомагає їм жити насиченим повноцінним життям і кожного дня віддає частку своєї душі.

Вона говорить, що кожен має ставитися до інших так, як хоче, щоб ставилися до нього. І так живе. А ще вона волонтер. Так само, як більшість з нас, у силу можливостей, допомагає країні вистояти. Я думаю, що сили їй дані Богом, а ще батьківським Закарпаттям.

Найважливішою для неї є родина, її чоловік, їхній шестирічний син. Вони живуть на проспекті Михайла Лушпи у звичайній дев’ятиповерхівці. Ірина впевнена, що такі будинки стануть по-справжньому затишними домівками тільки за умови професіоналізму і чесності обслуговуючих організацій. А ще – небайдужості їхніх мешканців. Це проста формула.

Щоб ця формула почала діяти, Ірина Михайлівна Андрухова йде в депутати Сумської міської ради від Партії вільних демократів разом зі мною. Сподіваюся на Вашу підтримку.

Дякую за довіру

Геннадій Мінаєв

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Андрухова Ірина Михайлівна, народилась 13 липня 1986 року у с.Новоселиця, Виноградівського району, Закарпатської області, громадянка України.

З вересня 1992 по червень 2001 навчалась у Новоселицькій ЗОШ І-ІІ ст., здобула неповну загальну середню освіту.

У 2001 році вступила до Виноградівського технологічного коледжу Мукачівського технологічного інституту, який закінчила у 2005 році та отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Швейне виробництво» і здобула кваліфікацію техніка-технолога-конструктора.

У 2006 році вступила до Мукачівського державного університету на заочну форму навчання, який закінчила у 2012 році і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Технологія виробів легкої промисловості» та здобула кваліфікацію бакалавра технології виробів легкої промисловості, технолога.

У 2013 році вступила до «Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського» комунального вищого навчального закладу Сумської обласної ради, на заочну форму навчання, який закінчила у 2015 році та отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Бібліотечна справа» та здобула кваліфікацію фахівця з бібліотечної справи.

З липня 2005 року по листопад 2006 року працювала спочатку контролером, а потім технологом пошивочного цеху Виноградівського СП «Віад Трейд».

З грудня 2006 року по травень 2007 року працювала продавцем-консультантом в магазині комп’ютерної техніки «Starcomp» у м. Виноградів.

З травня 2007 року по квітень 2012 року працювала майстром на підприємстві ВЕТ «Аутомотив» у м. Виноградів.

З травня 2012 року і по теперішній час працюю в Сумській міській централізованій бібліотечній системі. Спочатку бібліотекарем бібліотеки-філії №2, потім бібліотекарем бібліотеки-філії №5, а тепер бібліографом бібліотеки-філії №17.

Безпартійна.

Одружена, маю сина 2009 року народження.

Проживаю у м. Сумах.

Представницького мандата не маю.

Судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину не маю.

***

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

***

«Округ № 7 – Андрухова И.М. (6844 избирателя)» на Яндекс.Картах

***

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *